Tim & Sjaak op reis...

Loempia...?

Kuala Lumpur 23.41 @ tuesday evening

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe aflevering van red mijn vakantie. Vandaag in
red mijn vakantie een bosch stel dat gedupeerd wordt door tiger airways en de totale
vietnameze bureaucratie. Daar zit je dan op het vliegveld van singapore...klaar om te
vertrekken naar vietnam, ticket in de hand om in te checken en dan delen ze je mee dat
je toch een visum nodig hebt en zodoende deze vlucht moet missen, maar tegen een betaling
van 500 euro met alle liefde de volgende kunt nemen. Dikke &^%** dus. Zit je op het vliegveld,
's ochtends om 6 uur, vlucht vertrekt bijna en jij niet mee, mcdonalds ruikt heerlijk, die
vent achter ons niet, al 24 uur niet geslapen, zo gaar als een tientje...en wat dan? Dan
maar op naar Kuala Lumpur, het land van de petronas twin towers en weet ik het wat allemaal
nog meer. Nog één nachtje in Singapore verbleven entoen met de bus naar Kuala, waar we nu in onze kamer aan het genieten zijn van een koud biertje en een icetea en kunnen lachen om die verrekte vietnamezen. De bedoeling is (lees: is een plan maar kan verkeerd lopen dus) om over 3 dagen naar thailand te vertrekken voor zon, zee en strand. Ach ja, jullie zijn weer op de
hoogte, wij zijn moe van het typen, morgen weer een dag en tot het volgende verhaal en de
volgende foto's...

Groetjes de vakantieman...en vrouw

hans vaatstra

Nou, Sjaak en Tim (voor mij de goede volgorde) Ik vond een aantal jaren geleden Kuala Lumpur de leukste verreoosten-stad die ik gezien heb. Dus dan maar geen Vietnam, nou en?? Groeten en nog veel mooie avonturen gewenst,
Hans

Bas

Verrekte nauwkijkers ook...

pa en ma

weer een verhaal gelezen en zo zie je overal is wat was t leuk met die kikkers ma hoor je nog wel ben vanmiddag even met pa weg en hoop dat het niet te lang duurt dus als je geen gehoor krijgt weet je waar we zijn en tim nog gefeliciteert met je ma en tante astrid groetjes pa en ma xxxxxxxxxxxxxxxx

Noushin&Ben

Geweldig jongens geniet ervan!!
dikke kus

riet en henny

beste vakantiegangers zoals wij lezen gaat alles naar wens , veel plezier nog .
gr riet en henny