Tim & Sjaak op reis...

Ter land, ter zee en in de hotelkamer

Nha Trang 21.01 @ monday night

Goede avond mensjes,

Net toen we dachten dat we alles al hadden zien floaten werden we vanochtend wakker omdat ons bed uit de hotelkamer dreef. Ja het moet niet gekker worden...het had zo hard geregend dat het via het balkon zo onze kamer in was gelopen. Laten wij nou van die sloddervossen zijn die alles op de grond neer gooien...alles nat en nat is niet goed. Snel van kamer veranderd en alles in de droogtrommel gegooid dan maar. Geen kostbaarheden verloren gelukkig.

Ja het regent al een paar dagen hier en het is niet te geloven. De straten staan allemaal onder water. Elke dag je zwembroek aan want je loopt tot je knieen in het water. Ook wel weer een ervaring natuurlijk. Het strand heb je niet meer nodig, sterker nog ons hotel staat ineens aan het strand. Jetskieen kan makkelijk in de straat, een kano huren? geen probleem...je duikdiploma halen doe je 2 straten verder aangezien het zicht daar wel 25 meter is, jammer genoeg kun je alleen maar tot dieptes van 30 centimeter, maar goed het begin is er.

We vertrekken morgen dan maar uit waterworld en gaan op weg naar Danang. We hebben inmiddels vrienden gemaakt (ja hoe is het mogelijk) met een paar engelse gasten en hebben besloten om een tijdje met hun te reizen. Nog meer bier, voetbal en enzovoort. Paar daagjes surfen in Danang en dan naar Laos waar we ons laatse land bezichtigen. Gaan daar tuben in Vang Vieng. Klinkt mooie tuben...principe word je met een tuk-tuk naar de top van een berg gebracht waar je op een band weer naar beneden kunt en laten er onderweg nou allemaal kroegen zijn...feestje dus. Soort van carnaval alleen dan zonder gekke kostuums en met veel water. Als we het niet overleven zou ik jullie aanraden het ook te proberen (grapje, maak jullie geen zorgen).

Graag de groetjes en tot de volgende aflevering van ter land, ter zee en in de lucht.

De eendjes....

Lieve Twee,

De zondvloed is er niets bij; we schijnen toch iets mis te doen op deze aardkloot.

Tja, het is van alle tijden: de natuur grijpt in; na tropisch klimaat, ijstijden en vice versa.
Ik hoop dat jullie droog in Laos aan komen. Het is al weer november en het lijkt of jullie net weg zijn.
We lezen graag verder.
Hier is Harry Mulisch vertrokken en gaan hemelen.
Zijn "" öntdekking van de hemel"is nu echt uit. We moeten weer wat nieuws verzinnen.
Hilde

pa en ma

nou ervaring doen jullie genoeg op ma leer toch eens wat netter op je spulletjes te zijn. voor t zelfde geld ben je laptop en camera ook kwijt. maar ja 'wij hopen dat jullie weer een mooie busreis hebben ma dat zal wel nu je in gezelschap van die leuke engelse bent .heb je toch weer andere klets. en kan jij jac je engels wat ophalen. en kijk aub wel uit met dat bandje glijden'; want dat lijkt me wel gevaarlijk. nou je verhaal was weer geweldig en wachten ma weer op de volgende. zo gaat de tijd erg snel want voor je t weet ben je weer thuis . a love you.xxxxxxxxxxxx

Femke

Is weer eens wat anders: je hotelkamer uitdrijven! Kijken jullie wel uit? Veel plezier in Laos! Geniet er van, voor jullie het weten zijn jullie weer terug in het koude Nederland! Kunnen we wel weer wijntjes drinken bij Jeronimus! ;)

Dikke x

gemmie & assie

blub,blub, blub,
je tante kan zwemles geven hoor

ma

jammer dat het niet ijzelt daar, had je van het ene land naar het andere land kunnen schaatsen. elf landen tocht??? kuzzzzzzzzzzzz

jacqueline en john

hallo jullie beiden,

jullie hebben ons nog niet veel gehoord maar jullie moeten wel weten dat wij alles op de voet volgen en genieten van jullie verhalen en foto's en steeds weer naar nieuwe verhalen uitkijken dus ga zo vooral door zeker dat laatste stuk van jullie geweldige reis en blijven genieten, hoewel ik dat natuurlijk niet hoef te zeggen dat gebeurd toch wel. heel veel kusjes ook van jansen

lll