I make you long pants...for short price
Hat Yai 10.40 @ sunday morning
Inmiddels een paar dagen verder en alles loopt tot nu toe nog als plan (even afkloppen). Zitten momenteel in Hat Yai en vertrekken over een uurtje naar Krabi. Tja, wat hebben we te melden...net 3 dagen in Kuala Lumpur geweest. Hoe was het daar? We zullen het jullie vertellen.

Aangekomen in een mooi hotelletje om te slapen zijn we maar meteen op onderzoek uitgegaan en zijn we wat gaan drinken in ons achteraf stamcafeetje van Kuala Lumpur genaamd Old Town White Coffee...lekker eten, lekker drinken. Deze zullen we missen in ieder geval. Tja Kuala Lumpur lijkt op Singapore als je de 13467 kilo afval weghaalt...heel warm, heel druk en één groot winkelcentrum. Petronas Twin Towers is natuurlijk wel een hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk...helaas voor ons was het gesloten ivm met ramadan (jammer dan). Maar voor de rest is het allemaal goed geregeld daar...leuk vervoer en hebben alles uitgeprobeerd; taxi, bus, metro, trein en monorail...oh ja en de benenwagen uiteraard. Voor de rest door de stad gelopen...flinke buien gehad...lekker eten en drinken, een slang vastgehouden, aapjes in het wild gezien en vriend gemaakt met Daniel; een man uit Kuala Lumpur die overal ter wereld heeft gewoond inclusief Tilburg, Voorschoten en Zoetermeer.
Nu zitten we dus In Hat Yai en over een uurtje of 4 kunnen we dan genieten van het strand...paar daagjes in Krabi en dan gaan we naar Ko Lanta en Ko Phi Phi om daar de buurt onveilig te maken.
P.s. moet van sjaak vertellen over ons mooi hostel waar we afgelopen nacht in hebben geslapen. Vrij basic kamer...bed dat nog harder is dan de straattegels...wc, of iets wat er op lijkt....douche waarvan we niet weten hoe we die moeten gebruiken...ramen die alleen open kunnen....en een handdoek als deken....ofwel de ultieme backpacker kamer.
Wederom groetjes van het leukste stel van Thailand....
zij wel, lekker lui op het strand liggen: kunnen jullie wel.
overigens zitten jullie nog in Malesië of liggen Hat Yai en krabi al weer een landje verder?
gebruik zonnenbrand en vergeet niet te snorkelen met een t=shirt aan, oma spreekt.
Liefs,
Hilde
Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben. Komt Vietnam nog in aanmerking of is er een ander plan? goed opgelost in ieder geval tijd zat denk ik toch. verder wensen wij jullie veel avontuur en plezier.
pwij vinden het fijn dat jullie het zo goed na je zin hebben en dat het allemaal goed gaat nou ja bed en does moet je ma voor lief nemen zie je pas hoe goed je t thuis hebt ik dacht dat je gister gebeld had ma toen ik terug belde was je er niet ma blijf t proberen ma weet in iedergeval dat t goed gaat dag lieve schatten xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
beste tim en sjaak ik heb jullie reisverslag gelezen en het gaat zoals jullie gehoopt hadden .
dus vanuit nederland groetjes van ons en geniet ervan.
tot horens doeiiiiiiiiiiii
oh krabi!!!!!! geweldig eilandje!!! als je op het strand ben, zie je links van je rotsen. loop daar eens heen, daar lopen allemaal apen los heel leuk!! neem banaan mee ze klimmen dan zo op je. dat laatste hotel daar hebben wij gezeten! en je kunt je daar laten masseren tot dat je er gek van word! dikke kuzzz
hart stikken leuk zo een reis verslag kunnen wij ook een beetje mee genieten nog veel plezier en een dikke kus
he koekert en mutske hoe is het daar aan die kant hier gaat alles goed we missen jullie wel hoor en vooral je grote broer. we dachten we laten ook maar ff iets achter hier want wij kunnen niet achterblijven hahahha.nou veel plezier verder en we laten wel weer iets van ons horen doei!!!!!! dikke kussssssssssss
Heey Schattiee
Hoe is het daar ? Je had die krabbel gestuurd dak op deze site kon kijken echt hartstikke leuk zal het zo beetje bijhouden.
Nog heel veel plezier daarzo, maar ja dat zal wel lukken denk ik he :D
Groetjes Melissa
ja!Eindelijk (weer) een 3e!!poging om jullie n mailltje te sturen! Iets is er gruwelijk mis gegaan. Nou, enfin ik geniet van jullie reisverhalen: heerlijk hoor. Kei mooi allemaal.We hebben net n wee met de spaarkas gehad, ook leuk hoor in Rotterdam; moet je echt een keer doen!Maar wij wachten verder op jullie ervaringen/belevenissen! doei!!!!