Tim & Sjaak op reis...

Zon, zee, strand en verbrand...

Krabi 08.17 @ wednesday morning

Goede dag harde werkers...alles goed aan die kant? Hier is het super!! Inmiddels onze 3e dag in Krabi en het is puur genieten. We hebben een heel leuk hostel gevonden waar gastvrijheid een andere betekenis heeft gekregen. Mensen doen alles voor ons, echt ongelooflijk, net vakantie toch. We besloten maar om een dagje een scooter te huren en Krabi een beetje te verkennen...wisten wij veel dat we één of ander racemonster onder onze kont geschoven kregen. Helm op, scooter starten en gas geven en hop Sjaak ligt er bijna af. Die dingen rijden makkelijk 100 kilometer per uur...je hoeft geen helm op, iedereen rijdt schots en scheef door elkaar heen, op de snelweg is ook geen probleem, echt het ideale recept voor wegmisbruikers. Flink verbrand natuurlijk aangezien we nog geen zonnebrand hadden gekocht, maar ja shit happens he.

Gister dan maar een tour geboekt naar het bekende Ko Phi Phi, waar The Beach is opgenomen. Het is echt werkelijk paradijs op aarde...precies zoals op elke kaart of foto die je er ooit van hebt gezien. Speedboat in, goed vasthouden en vroem vroem opweg naar de eilanden. Geweldige witte stranden, ongelooflijk mooi water, vissen die echt om je heen zwemmen. Beetje niksen op het strand, wandeling in de jungle en snorkelen tussen de mooie vissen en koraal. Zo ziet een dagje daar eruit. De foto's spreken voor zich denk ik.

Nou ja we zijn inmiddels al 12 dagen onderweg en zeker na gisteren zijn we vrij moe, vandaar dat we besloten hebben om een paar daagjes vakantie te houden op Ko Lanta (hoop dat jullie daar begrip voor hebben) We hebben voor een prikkie (echt waar) een mooie bungalow aan het strand geboekt waar we de aankomende 3 dagen gaan genieten van het...niks doen. Eenmaal weer fris en fruitig kunnen jullie weer genieten van onze verhalen...we wensen jullie een prettig weekend en graag tot de volgende keer.

Groetjes de vakantiegangers...

Cool

jacq & john

Hoi hoi vakantiegangers,

weer een leuk verhaaltje. Neem wat van die gefrituurde sprinkhaantjes mee om te proberen.

PoePoe jullie zullen inderdaad wel afgemat zijn na 12 dgn, dan heb je inderdaad effe rust nodig.wij hebben echt medelijden met jullie haha.
ik vind die foto's die je op KO PHI PHI hebt genomen
maar niks................................................. of ben ik echt jaloers, haha nee hoor het zijn schitterende plaatjes ziet er echt als een paradijs uit. nou ik hoop dat jullie genieten van jullie welverdiende vakantie in jullie bungalow aan het strand. groetjes van jacq en jansen en van mij doeiiiiiiiiii